STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Profilet e Anëtarëve

Pakot e Anëtarësisë

Shërbimet të cilat ofrohen nga ne sipas pakos së anëtarësimit.

Startup Thjeshtë Brozntë Argjendtë Artë
1. Zbritje për trajnimet e STIKK dhe ngjarjet me pagesë deri në 50% deri në 50% deri në 50% deri në 65% deri në 80%
2. Buletinin e STIKK
3. Ftesë për ngjarjet e STIKK (konferenca, punëtori, seminare etj.)
4. Mundësi rrjetëzimi me anëtarët e STIKK
5. Profili i kompanisë suaj në stikk.org
6. Bileta falas për konferencën KosICT 1 1 5 10 20
7. Publikim falas i lajmeve dhe lajmërimeve tuaja në profiet sociale të STIKK
8. Qasje në ngjarjet B2B regjionale dhe ndërkombëtare (përfshirë mbështetjen logjistike)
9. Logo e juaj në banerat e STIKK
10. Qasje në listën e internave (praktikanteve)
11. Përfshirje në klastera (“cluster”) të veçantë (psh. Outsourcing Cluster, Software Cluster, Education Cluster etc.)
12. Publikim falas i lajmeve dhe lajmërimeve tuaja në webfaqen e STIKK (pjesa e lajmeve)
13. Promovim në webfaqen e STIKK dhe ne buletin
14. Bashkëorganizim/ Asistim në ngjarjet e organizuara nga Ju
15. Prioritet pjesëmarrjeje në ngjarjet dhe komisionet me kufizim pjesëmarrjeje
16. Shpërndarje të broshurave tuaja në çdo ngjarje të STIKK
17. Paraqitja e logos dhe rollbanerit tuaj në të gjitha ngjarjet dhe publikimet e STIKK
18. Paraqitja e logos tuaj në të gjitha webfaqet e STIKK (www.stikk.org; www.kosict.com; outsourcing portal)
19. Vendet e rezervuara në çdo ngjarje të STIKK
20. Kompleti për trajnime dhe punëtori falas
21. Mundësi rrjetëzimi me 1 8000 biznese ndërkombëtare përmes anëtarësimit të STIKK në WITSA, PINSME dhe SEE ICT Forum
80€/në vit 120€/në vit 250€/në vit 600€/në vit 2500€/në vit
Zgjedh Pakon Zgjedh Pakon Zgjedh Pakon Zgjedh Pakon Zgjedh Pakon

Zona e Anëtarëve

Bashkohuni në Zonën e Anëtarëve të STIKK, ku mund të shikoni zhvillimet e fundit të shoqatës, të qaseni në dokumente dhe informata të rëndësishme që ofrohen nga ana jonë, si dhe të kërkoni mundësinë për publikim të informatave të fundit së kompanisë suaj.

* Dedikuar kompanive anëtare të STIKK

Regjistrohuni si anëtarë duke zgjedhur më lartë pakon e anëtarësisë për të përfituar shërbimet e Zonës së Anëtarëve

Bëhuni anëtar tani