STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Hyzri Talla nr. 58, kati 3, nr. 12, Prishtine,, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I BRONZE

Profili

Global CT Digital Kosovo, një kompani pjesë e Global CT Group GMBH e cila ndodhet në Hannover, Gjermani dhe ofron shërbime e konsulencë për klientë të ndryshëm brenda Gjermanisë dhe gjithashtu në Belgjikë e Francë.
Filozofia jonë
• Ne jemi në krahun tuaj!
• Ne punësojmë eskpert të klasit të parë, shumë të motivuar
• Punonjësit tanë janë në zemër të kompanisë sonë
Misioni yne
• Ne zotërojmë sfidat e klientëve dhe partnerëve tanë përmes përsosmërisë dhe me efekt të qëndrueshëm!

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Enterprise Resource Planning (ERP), Smartphones and Other Mobile Device services, Software Development, Software Distribution, Technical Support, Web Development and Design, Web Hosting and Domain Services, Web Site Maintenance
 • Viti i themelimit:

  2020
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  globalHR+

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook