Duke qenë zëri i përbashkët i Teknologjisë së Informacionit dhe të Komunikimit, STIKK promovon përafrimin e interesave të bizneseve dhe individëve në fushën e TIK.

Si një katalizator në industrinë dinamike të teknologjisë, STIKK përshpejton rritjen dhe progresin në ekonomi. STIKK ofron një platformë që bashkon liderët e teknologjisë për t’u lidhur dhe bashkëpunuar me njëri-tjetrin dhe mbështet me entuziazëm anëtarët që shtyjnë përpara kufijtë e teknologjisë.

Pse të anëtarësoheni në STIKK?

Bëhu pjesë e komunitetit më të madh Shqipëtar të Teknologjisë dhe përfito mundësi të rrjetëzimit, shërbime të biznesit, avokim dhe lobim, si dhe ngritje të kapaciteteve përmes konsulencës dhe trajnimeve.

Anëtarë të artë

Numarics
Nacew Inc.
Nettxio
arben.zeqiri@radix.com
Beriflapp
Appdec
Sentry - Cybersecurity
Kutia Software Company

Më mbaj të informuarLajmet e fundit

Shiko të gjitha lajmet

Informohu Publikimet

Shiko të gjitha publikimet

Strategjia e Kosovës për TI

Shkarko

    KosICT 2023 Narrative Report

    Shkarko

STIKKDonatorët