STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Momcilo Sekulic, Graçanicë, Kosovë

ANËTARË I BASIC

Profili

Ideja pas fillimit tonë “Cap Coin” është e thjeshtë, por revolucionare: riciklimi i tapave të shisheve plastike për të krijuar filament për printim 3D. Qëllimi ynë është të reduktojmë mbetjet plastike duke ofruar produkte inovative dhe të dobishme. Procesi fillon me mbledhjen e kapakëve plastikë, të cilët i transformojmë në filament me cilësi të lartë, një material thelbësor për printimin 3D. Ky filament do të përdoret për të krijuar modele të ndryshme 3D, duke filluar nga artikujt e dobishëm deri te pjesët artistike. Një tipar kryesor i “Cap Coin” është përfshirja e komunitetit. Ftojmë njerëzit të marrin pjesë aktive në mbledhjen e tapave plastike. Si një nxitje, ne i lejojmë ata të shkëmbejnë një numër të caktuar kapelesh të mbledhura për modelet 3D që ne prodhojmë. Në këtë mënyrë, ne jo vetëm që kontribuojmë në mbrojtjen e mjedisit, por gjithashtu promovojmë ndërgjegjësimin për riciklimin dhe zhvillimin e qëndrueshëm. “Cap Coin” kombinon ekologjinë, teknologjinë dhe komunitetin në një projekt unik që ka potencialin për të bërë një ndryshim të vërtetë në reduktimin e mbetjeve plastike dhe promovimin e kreativitetit përmes printimit 3D.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  3D Printing Services, Databases, Digital Marketing Consulting, E-commerce Services, Graphic Design Services, Java EE, Printing Solutions and Services, Software Development, Web Development and Design, Web Hosting and Domain Services, Web Site Maintenance
 • Viti i themelimit:

  2018
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  web Shërbimet

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook