STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I BASIC

Profili

Dune Solutions eshte kompani e zhvillimit softuerik, qe ofrojmë projekte softuerësh, shërbime konsulence teknologjike, ekipe të dedikuara zhvillimi dhe zhvillues softuerësh nga distanca.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Software Development
 • Viti i themelimit:

  2021
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Produktet e kompanisë:

  WaterReader

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook