STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Rr. Jonit 1/B/1, Prizren, Prizren, Kosovë

ANËTARË I BASIC

Profili

Temnex është një platformë e re që ju ndihmon të gjeni ekspertët e duhur për çdo projekt. Me shumë ekspertë në dispozicion, mund të jetë e vështirë të gjeni atë të duhurin. Sistemi ynë rendit të gjitha nevojat tuaja pa ju nevojitur për ekspertizë ose pa humbur kohë. Vetëm 15 minuta e përkushtimit tuaj, dhe ne merremi me të tjerat.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Software Development, Supply Chain Management
 • Viti i themelimit:

  2023
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  Platforma temnex per freelancing

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook