STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I BRONZE

Profili

Brandfluence është një kompani e specializuar në promovimin dhe zhvillimin e brendeve. Ajo punon me biznese dhe organizata vendore dhe ndërkombëtare, duke ofruar shërbime të avancuara të marketingut digjital si:

– Zhvillim të strategjisë së marketingut
– Analizë të detajuar të tregut
– Menaxhim të rrjeteve sociale reklamave
– Krijim të përmbajtjes
– Dizajn grafik dhe branding
– Copywriting
– Video editim dhe produksion
– Dizajn dhe zhvillim të uebsajtit
– UI/UX dizajn

Me një ekip me plot përvojë dhe me qasje të përsonalizuar për çdo klient, Brandfluence ka arritur të ndihmojë shumë kompani të rriten dhe të ndërtojnë një prezencë të fortë në platforma digjitale.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Brand Identity Development, Brand Management, Campaign Development and Art Direction, Creative visual solutions, Digital Marketing Consulting, E-commerce Services, Graphic Design Services, Multimedia Services, Online Marketing, Social Media Services, Web Development and Design, Web Site Maintenance
 • Viti i themelimit:

  2019
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  N/A

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook