STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Nazim Gafurri nr.31, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I SILVER

Profili

Ne jemi të përqendruar në zhvillimin e uebit, softuerit dhe aplikacionit si shtyllat kritike që ndihmojnë kompaninë të dixhitalizojë ide që përmbushin një nevojë, adresojnë një çështje ose kënaqin një klient. Në thelb, kompania merret me zhvillimin e softuereve te publikuar ne internet. Fokusi ynë gjithashtu qëndron në konceptimin, specifikimin, dizajnimin, programimin dhe testimin e aplikacioneve mobile, dhe programeve të tjerë. Për më tepër, krijimi dhe programimi i aplikacioneve për kompjuterë, telefona celularë dhe lloje të tjera të pajisjeve elektronike është një komponent i domosdoshëm i punës sonë. Vizioni ynë është të ofrojmë zgjidhjen më të madhe për problemet e shumta përmes platformave të tilla si aplikacionet për celularë (iOS dhe Android) si dhe webfaqeve të përgjegjshme. Prandaj TENTON eshte e specjalizuar në krijimin e softuer dhe aplikacione mobile.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Administrative Systems, Android Development Services, Databases, iOS Development Services, Mobile Application Development, Software Development, Software Distribution, Technical Support, Web Development and Design
 • Viti i themelimit:

  2016
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Produktet e kompanisë:

  https://autoshkolla-ks.com/ , https://www.marketi-ks.com/ , https://kartela-ks.com/ , https://blinkdrive.ch/

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook