STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Bashkim Fehmiu 13-15, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I Bronztë

Profili

Rrota është kompani lidere e komunikimit digjital me bazë në Prishtinë (Kosovë) e themeluar në 2001 me qëllim të ofrimit të zgjidhjeve kreative për probleme dhe procese biznesore. Ka të punësuar gjithsej 25 punëtorë të strukturuar në 3 departamente kryesore: Menaxhimi i Projekteve, Dizajn, dhe Zhvillim.

Rrota është e specializuar në dizajnim dhe zhvillim të softuerëve dhe uebfaqeve dhe përdorë metodologjinë SCRUM për menaxhim agjil të projekteve. 70% e portfolios sot përbëhet nga projekte outsource në Gjermani, Zvicër, Austri, Norvegji, Suedi, Britani të Madhe dhe Rusi.

Rrota punon me shumë institucione publike, banka, organizata dhe kompani private dhe dallohet në treg me eksperiencë, profesionalizëm dhe llogaridhënie.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Animation and 3D Services, Brand Identity Development, Business Process Outsourcing (BPO), Campaign Development and Art Direction, Content Management System, E-commerce Services, Game Development Services, Graphic Design Services, Interactive Design, Mobile Application Development, Project Management, Social Media Services, Software Development, Software Support & Trainings, Technical Support, Visual and Photography Services, Web Development and Design, Web Hosting and Domain Services, Web Site Maintenance
 • Viti i themelimit:

  2001
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Produktet e kompanisë:

  Rrota CMS, Digital Signage, Wayfinding System, Game Engine

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook