STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Qemajl Shaqiri, Vushtrri, Kosovë

ANËTARË I BASIC

Profili

Blink App është një platformë e decentralizuar e mediave sociale e ndërtuar mbi teknologjinë blockchain. Ai u ofron përdoruesve një hapësirë për t’u lidhur, krijuar dhe angazhuar duke përqafuar parimet e decentralizimit.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Android Development Services, Cloud Computing Services, Data Architecture & Analysis, Data Conversion/Migration, Data Scanning Services, File Storage and Management, Search Engine Optimization and Marketing, Smartphones and Other Mobile Device services, Software Development
 • Viti i themelimit:

  2023
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Qarkullimi vjetor:

  0-50,000
 • Produktet e kompanisë:

  Aplikacion mobil per Android dhe IOS

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook