STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I BRONZE

Profili

KuBIT – ITE shpk u themelua në vitin 2015 dhe filloi aktivitetin me vetëm dy punëtorë. Nga ky fillim modest, kompania ka njohur një rritje të shpejtë dhe tashmë ka një ekip prej rreth 30 punonjësve. Përkundër fillimit tonë me një klient të vetëm, tani kemi një portofol të gjerë me rreth 40 biznese korporata nga Kosova, Shqipëria dhe Mali i Zi. Ambicia jonë është të bëhemi liderë në rajon për ofrimin e shërbimeve të ERP, duke u përqendruar në cilësinë dhe profesionalizmin.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Enterprise Resource Planning (ERP)
 • Viti i themelimit:

  2015
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Produktet e kompanisë:

  KuBIT ERP

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook