STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I BRONZE

Profili

Growzillas është agjenci marketingu digjital që ofron shërbime si Social Media Marketing, Growth Strategy, Marketing and Advertising Design, konsulencë si dhe trajnime praktike mbi këto shërbime.
Ekipi i Growzillas ofron ekspertizë që shprehet përmes suksesit që rezulton me rritje inkrementale të klientëve tanë, duke ofruar profesionalizëm, kreativitet dhe eksperiencë.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Brand Identity Development, Brand Management, Digital Marketing Consulting, E-commerce Services, Enterprise Content Management (ECM), Multimedia Services, Online Marketing, Pay Per Click (PPC) Services, Social Media Services, Web Data Collection
 • Viti i themelimit:

  2020
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Qarkullimi vjetor:

  50,001-250,000
 • Produktet e kompanisë:

  Growth Marketing

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook