STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

 • Anëtarët
 • Ericsson Nikola Tesla - Branch office of Kosovo

Detajet e kontaktit

ANËTARË I BRONZE

Profili

Ericsson is the driving force behind the Networked Society – a world leader in communications technology and services. Ericsson long-term relationships with every major telecom operator in the world allow people, businesses and societies to fulfill their potential and create a more sustainable future.

Ericsson Nikola Tesla is an associated company of the Ericsson Group which leads and supports modern communications. The company’s activities include marketing and sales, research and development, design of the total communications solution, services in the multi-service and mobile networks area including the mobile Internet and complex system integration in all business areas. The company provides innovative ICT solutions that constantly improve people’s life and create new value.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Telecommunication Services
 • Viti i themelimit:

  2010
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  Produkte dhe shërbime në industrinë e telekomunikacionit, cloud system, IP network dhe transport, radio system, TV dhe media, OSS, IoT, sigurinë publike etj.

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook