STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Tirana, Icon Tower, kati 3, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I Bronztë

Profili

TIVE Inc.
Është kompani startup e themeluar në Boston, Massachusetts në SHBA e cila në treg global është paraqitur si pionier në IoT me produkte e shërbime mjaft unike e të cilat lidhen ngushtë me “IoT in Supply Chain Management” me konceptin “In-Transit Monitoring”.

TIVE bën dizajnimin, prodhimin dhe në fund edhe monitorimin e pajisjeve “multi-sensorë”, përmes platformës së saj, të cilat kur inkuadrohen në mallra të ndryshme gjatë transportimit mund të bëhen njoftimet e duhura mbi gjendjen e atyre mallrave gjatë rrugëtimit me transport ajror, hekurudhor, rrugor apo edhe detar kudo në botë duke treguar GPS pozicionin por njofton edhe sinjale tjera të rëndësishme sikur që janë: temperatura, lagështia, shok/tronditja, ftohtë/nxehtë, dritë/errësirë për mallrat e klientëve të ndryshëm.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  GPS & Tracking Services, QA Automation, Software Development, Supply Chain Management
 • Viti i themelimit:

  2015
 • Numri i punëtoreve:

  101-150
 • Qarkullimi vjetor:

  + 1 MIL.
 • Produktet e kompanisë:

  TIVE tracker, TIVE platforma e monitorimit

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook