STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Ahmet Krasniqi, Veranda C2.7 Hyrja II, Lokali 7, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I Bronztë

Profili

Gjirafa, Inc., është kompani e avancuar e teknologjisë, produkt kryesor i së cilës është makina kërkimore Gjirafa.com. Gjirafa, Inc., është kompani e avancuar e teknologjisë dhe inovacionit, që ka për qëllim lehtësimin e jetës tonë në epokën digjitale, duke ofruar shërbime të bazuara në Internet si: makina kërkimore në gjuhën Shqipe Gjirafa.com, platforma e reklamimit në Internet Gjirafa AdNetwork, shërbimi i shitjes online Gjirafa50.com dhe GjirafaMall.com, Video platforma me përmbajtje ekskluzive GjirafaVideo, platforma e pikave të interesit dhe bizneseve Gjirafa.biz, dhe shumë të tjera. Gjirafa është kompani Amerikane, e themeluar në SHBA nga Mergim Cahani, njëherit edhe CEO, ndërsa bashkëthemelues janë Ercan Canhasi dhe Diogjen Elshani. Gjirafa me degët e saj në Kosovë dhe Shqipëri numëron rreth 80 të punësuar të cilët kryesisht punojnë në dy zyret e saj, Prishtinë dhe Tiranë.

Detaje të tjera

 • Viti i themelimit:

  2014
 • Numri i punëtoreve:

  51-100
 • Produktet e kompanisë:

  Gjirafa.com search engine, GjirafaPikBiz, Gjirafa50.com, GjirafaMall.com, GjirafaVideo, GjirafaAdNetwork, Gjirafa Lab

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook