STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Rr. Faton Shabani, Mati (Përball Taverna Menata), Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I BASIC

Profili

Në Zeta Corporation, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë rezultate të jashtëzakonshme dhe të ofrojmë zgjidhje inovative që nxisin rritjen dhe suksesin për klientët tanë. Ekipi ynë i ekspertëve posedon njohuri të gjerë
dhe synon një qasje të përqendruar te klienti për të siguruar nivelin më të lartë të dorëzimit të punës. Me zhvillimin e softuerit të specializuar, ekipet e dedikuara dhe shërbimet e marketingut digjital, ne fuqizojmë bizneset në botën dinamike të teknologjisë.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Software Development
 • Viti i themelimit:

  2022
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Produktet e kompanisë:

  SenseCase & Zgjedhe.com

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook