STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I BRONZE

Profili

Kompani e zhvillimit softuerik e specializuar ne sherbimet digjitale. Ne dizjanojm, krijojm dhe mirembjajme brende dhe softuere. Ndihmojm klientet tane te cilet jane startups, individe, organizata dhe ndermarrje nga industrite e ndryshme, duke ndertuar softuer te cilet sot perdoren nga miliona perdorues ne gjithe boten.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Brand Identity Development, E-commerce Services, iOS Development Services, Mobile Application Development, Project Management, Software Development, Software Testing Services, Training & Education, Web Development and Design, Web Hosting and Domain Services, Web Site Maintenance
 • Viti i themelimit:

  2018
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  Dizajnim duke perdorur softueret: 1* Photoshop, 2*AdobeXD, 3*Sketch, 4*Figma, 5*Zeplin. Zhvillimin e softuerit duke perdorur: 1* Shopify, 2*WordPress, 3*ReactJS, React Native, Kotlin, Swift, NodeJS, Angular, ASP.NET MVC and Core, MongoDB.

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook