STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Sheshi Sali Ceku 5 7 - Kalabria, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I GOLD

Profili

Sentry Cybersecurity ofron shërbime të sigurisë kibernetike dhe përmirësimin e mbrojtjes së teknologjisë në çdo aspekt të biznesit duke ndihmuar, ngritur dhe forcuar infrastrukturën kritike.

Sentry Cybersecurity ka për qëllim të përmirësojë sigurinë e informacionit përmes testeve te penetrimit, gatishmërisë për intervenim 24/7, dhe ekspertizës së specializuar.

Sentry performs penetration testing for companies; a trusted partner to the worlds best to solve their hardest cyber security challenges.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Anti-Virus Systems, File Storage and Management, Information Security Services, IT Consulting Services, PC Security Services, Software Development, Software Distribution, Software Support & Trainings, Software Testing Services, Technical Support, Training & Education
 • Viti i themelimit:

  2017
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Produktet e kompanisë:

  Penetration Testing, Application Security, Cloud Security

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook