STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I BRONZE

Profili

Tactica është nje agjenci inovative e rritjes së marketingut që është e specializuar në rritjen e biznesit dhe reputacionit të markës tuaj në mënyrë digjitale. Ne ndihmojmë klient te mëdhenj ndërkomtarë dhe vendorë që me sukses ti arrijn objektivat e tyre te rritjes. Shërbimet tona kryesore janë zhvillimi i strategjisë së marketingut dixhital, SEO (ne renditemi te parët në shumë vende në Europë dhe SHBA, duke përfshirë Silicon Valley), rritjen e mediave sociale, content development, web development for growth, and full- Digital PR.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Digital Marketing Consulting, Search Engine Optimization and Marketing, Web Development and Design
 • Viti i themelimit:

  2017
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Produktet e kompanisë:

  SEO, Web Development and Design, Social Media Services

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook