STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Marigona Residence, kompleksi Çarshia, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I Bronztë

Profili

Evonem LLC është një nga kompanitë më efektive në ofrimin e I.T. infrastrukturës dhe end to end solutions në platforma të ndryshme. Duke përzier ekspertizën e I.T-së me atë të biznesit, Evonem beson në tejkalimin e rolit të ofruesit të thjeshtë të zgjidhjeve për klientelën e tij. Evonem përdor teknologjinë si një mjet për të fuqizuar klientët duke u ofruar atyre zgjidhje të lehta në përdorim të cilat do të përmirësojnë produktivitetin e tyre.
Me Evonem, ju mund të merrni zgjidhje të bazuara në softuer për rrjetet, file servers, serverat e bazës së të dhënave, serverat e aplikacioneve të internetit, serverat e menaxhimit të sistemit, menaxhimin e përmbajtjes, sigurinë elektronike dhe një mori zgjidhjesh të tjera duke përfshirë ruajtjen dhe menaxhimin e rezervave nga një vend, dhe gjithashtu mundeson lidhjen e ofruesve te ndryshëm.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Cloud Computing Services, Data Conversion/Migration, Databases, File Storage and Management, Information Security Services, IT Consulting Services, Microsoft Solutions, Project Management, Software Development, Software Support & Trainings, Software Testing Services, Technical Support, Telecommunication Services
 • Viti i themelimit:

  2014
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  n/a

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook