STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Arting Building, 8th Floor, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I BRONZE

Profili

Devstack është kompani që merret me zhvillimin e softuerëve për klientët tanë në Amerikë dhe Europë.

Në Devstack kemi një ekipë të programerëve të cilët janë të apasionuar për zhvillimin e projekteve te ndryshme

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Mobile Application Development, Software Development, Web Development and Design
 • Viti i themelimit:

  2018
 • Numri i punëtoreve:

  0-10

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook