STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I Bronztë

Profili

Appbites (SH.PK) është një kompani që merret me zhvillimi të softuerit me seli në Prishtinë, Kosovë që ofron një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e teknologjisë informative (IT). E themeluar në vitin 2016, ekipi ynë ka krijuar softuer për ndërrmarje nga zero. Kjo përfshin zhvillimin e aplikacioneve web, mobile si dhe e-commerce, këshillim për blockchain dhe menaxhim të sistemeve cloud midis specialiteteve të tjera.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Mobile Application Development, Software Development, Software Support & Trainings, Software Testing Services, System Infrastructure, Technical Support, Web Development and Design, Web Hosting and Domain Services
 • Viti i themelimit:

  2016
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  Software development

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook