STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Muharrem Fejza, Lokali nr 2, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I GOLD

Profili

Beriflapp është Kompani e IT-së me seli kryesore në Cyrih të Zvicrës.

Kompania u krijua në vitin 2012 nga 3 kolegë gjatë studimeve. Pas 4 vitesh aktiviteti ne Zvicër, Beriflapp ne vitin 2016 hapi zyren e saj edhe ne Kosovë.

Beriflapp ofron shërbime të specializuara dhe të kualitetit të lartë të zhvillimit softuerik, këshillim dhe shërbime mbështetëse për klientë të ndryshëm, kryesisht në Zvicër.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Software Development
 • Viti i themelimit:

  2016
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Produktet e kompanisë:

  ERP, Ekosistemi për shkollat, kompanitë e autobusëve dhe prindërit, Sales platform for small-/medium-sized companies

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook