STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I Argjendtë

Profili

Quantix LLC është një kompani inovative e zhvillimit të softuerit me fokus të fortë në teknologjitë më të avancuara. E themeluar në vitin 2019 nga një grup aksionerësh me përvojë në fushën e teknologjisë së informacionit dhe financave, Quantix ka kuruar një ekip të përkushtuar dhe të kualifikuar, duke sjellë ekspertizë të pasur nga bashkëpunimet me emra të njohur ndërkombëtarë në industrinë e teknologjisë. Ne përdorim një gamë të gjerë teknologjish në fusha të ndryshme, duke siguruar shkathtësi dhe efikasitet në shërbimet dhe produktet tona.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Software Development
 • Viti i themelimit:

  2019
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Qarkullimi vjetor:

  500,001-1 MIL.
 • Produktet e kompanisë:

  Shqip.ai, Insurex, Erudera, Ambra.

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook