Iniciativat:

Pse të antarësoheni në STIKK?

Bëhu pjesë e komunitetit më të madh Shqipëtar të Teknologjisë dhe përfito mundësi të rrjetëzimit, shërbime të biznesit, avokim dhe lobim, si dhe ngritje të kapaciteteve përmes konsulencës dhe trajnimeve. Lexo më shumë për shërbimet tona.

Bashkangjitu në ICK

Bëhu pjesë e Inkubatorit të ICK-së dhe bashkangjitu në familjen tonë të teknologjisë.

Publikimi i fundit

Dokumenti i studimit të ri të "IT Barometer 2015 Kosovo"

Abonohu në buletinin tonë