STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I Bronztë

Profili

Shkolla Digjitale eshte themeluar ne Janar te vitit 2016 nga dy themelues Hana Qerimi dhe Darsej Rizaj. Fillimisht Shkolla Digjitale ka filluar punen ne nje lokacion te vetem ne lagjen Ulpiana ne Prishtine.
Shkolla Digjitale eshte themeluar si nevoje e madhe per edukimin e femijeve dhe te rinjeve ne teknologji informative. Fokusi kryesor i Shkolles Digjitale eshte pregatitja e kuadrove te reja ne fushen e teknologjise informative e cila eshte nje nevoje e madhe ne tregun global.
Klientet e Shkolles Digjitale jane femijet e moshave nga 7 deri 18 vjet te cilet mesojne logjiken e programimit, zhvillimin e lojerave kompjuterike, zhvillimin e aplikacioneve per telefon si dhe zhvillimin e webfaqeve.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  IT Consulting Services, Learning Management System, Software Development, Training & Education
 • Viti i themelimit:

  2016
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Qarkullimi vjetor:

  250,001-500,000
 • Produktet e kompanisë:

  Trajnim ne programim, outsourcing sherbime dhe konsulence, Franchise

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook