STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Rr. Sejdi Sejdiu, Ferizaj, Kosovo, Ferizaj, Kosovë

ANËTARË I SILVER

Profili

Incodeks është e specializuar në zhvillimin dhe mirëmbajtjen e aplikacioneve për telefon dhe ueb, aplikacioneve të bazuara në Inteligjencë Artificiale (Chat & Voice bots) dhe shërbime të tjera të dedikuara.
Nëse ju duhet të ndërtoni një produkt nga e para ose të kujdeseni për një komponent të veçantë, qoftë backend, frontend, asistent virtual, aplikacion për telefon ose API, mund të llogarisni tek ne.
Ne marrim kohë për të kuptuar nevojat e biznesit tuaj dhe më pas ju ofrojmë një ekip të dedikuar të zhvillimit, ekspertiza e të cilit përputhet me kërkesat dhe qëllimet e projektit tuaj.

– Një partner i besueshëm, i talentuar dhe transparent për zhvillimin e softuerit

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Administrative Systems
 • Viti i themelimit:

  2018
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Produktet e kompanisë:

  Zhvillim Softueri

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook