STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I Bronztë

Profili

mikgroup. është një kompani e marketingut online që bazohet në epokën e tanishme të medias dixhitale dhe ndryshimin e zakoneve të konsumit të gjeneratës së re. Duke qenë kështu, mikgroup. mbështet klientët në përdorimin më të mirë të mundshëm të mundësive të reja të marketingut për të përforcuar rolin e tyre në treg. Kompetenca jonë kryesore është pozicionimi i brand-it në tregun online. Duke filluar nga strategjia e deri në dizajn grafik, konsultimi për ueb, e-commerce, optimizimi i motorëve të kërkimit (SEO), marketingu i influencuar dhe marketingu i mediave sociale, ne zhvillojmë zgjidhje profesionale nga një burim i vetëm. Në interes të klientit, përpiqemi të rrisim faktorët e suksesit si “rritjen e fitimit”, “rritjen e atraktivitetit” dhe “vlerës së brand-it të shtuar”. Vlera e mikgroup. qëndron në punët e dëshmuara me anë të ekspertizës teknologjike, aftësive të mendimit strategjik dhe talenteve krijuese për të ofruar zgjidhje që mund të integrohen në shërbime dixhital. Pëvoja jonë në epokën e tanishme të medias na vendosë lart në trajektoren e të mësuarit. Prandaj, pesë fushat strategjike të biznesit tonë janë gjithashtu shënjestër e qartë:

– mikseo. fokusohet pa kompromis dhe ekskluzivisht në zgjidhjet më të mira të mundshme të konsumatorëve në fushën e search engine marketing dhe search engine optimization (SEM / SEO)
– mikweb. kombinon strategjinë, njohuritë, teknologjinë dhe zgjuarsinë për të zhvilluar dhe realizuar koncepte relevante të uebit.
– mikbrand. fokusohet në pozicionimin e kompanisë dhe brand-it tuaj.
– mikim. ofron qasje përmes partnerëve të saj në 20,000 mikro-influencues në vendet gjermanofolëse.
– mikorm. zhvillon fushata profesionale të menagjimit të reputacionit online për kompanitë në Zvicër dhe ata që duan të mbrojnë veten.
– mikgroup. përfshinë përshtatjen dhe inovacionin, dhe ndihmon klientët të rriten, duke sjellë një eksperiencë më të mirë dhe rezultate më të mëdha çdo herë.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Brand Identity Development, Brand Management, Graphic Design Services, Mobile Application Development, Project Engineering, Project Management, Search Engine Optimization and Marketing, Social Media Services, Software Development, Technical Support, Training & Education, Web Development and Design, Web Hosting and Domain Services, Web Site Maintenance
 • Viti i themelimit:

  2012
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  Web Hosting

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook