STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Rr. Enver Maloku Nr. 32, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I Thjeshtë

Profili

Alt3c Shpk është një kompani e specializuar në fushën e teknologjisë informative me bazë në Prishtinë. E krijuar në fillim të vitit 2003 nga një grup profesionistësh të IT dhe menaxhimit, Alt3c është mbështetur në idenë për të ofruar zgjidhjet më unike të softuerëve për biznese të ndryshme në vendin tonë.

Alt3c sot ofron një laramani zgjidhjesh softuerike për biznese të fushave të ndryshme dhe të dizajnuara e programuara për t’iu adaptuar kërkesave të veçanta të tyre. Kjo nënkupton se që nga fillimi i ekzistimit kompania jonë ka krijuar dhe vazhdon të krijojë pako softuerike shumë të veçanta, të cilat përshtaten në mënyrë specifike me kërkesat e bizneseve të caktuara.

Kompania po ashtu ofron edhe shërbime konsultimi në fushën e teknologjisë informative dhe në fushën e infrastrukturës së komunikimit.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Information Security Services, Software Development, Software Distribution, Software Support & Trainings
 • Viti i themelimit:

  2003
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  HITS

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook