Prezantim i punës së STIKK në BarCamp Ferizaj #20

Lorik Mullaademi, menaxher i projekteve në STIKK, do të jetë folës në BarCamp Ferizaj #20, ku ai do të flas mbi projektet e STIKK-ut dhe punën e tij në këtë shoqatë.