STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Luan Haradinaj nr.11, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I SILVER

Profili

Trudo është një kompani e teknologjisë që ofron shërbime në Data Science, Data Management dhe Business Intelligence.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Data Architecture & Analysis
 • Viti i themelimit:

  2019
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Produktet e kompanisë:

  Data Science, Data Management & Business Intelligence

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook