STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I BRONZE

Profili

That AD është agjenci e marketingut digjital, e cila ofron shërbime të plota duke filluar nga strategjia e prezencës online, zhvillimin e brendit, krijimi i përmbajtjes dhe menaxhimi i kampanjave.
Puna jonë bazohet në performancë, prandaj optimizimi i vazhdueshëm i strategjisë në bazë të rezultateve është njëra ndër pikat tona më të forta.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Digital Marketing Consulting
 • Viti i themelimit:

  2022
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  Digital Marketing Strategy, Social Media Management, Consulting, Brand Developement, Content Proudction, Campaign Management/ Paid Avertising, Email Marketing, E-commerce development and management

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook