STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I BRONZE

Profili

TelOS Labs është një kompani inxhinierike që operon ne fushën e shërbimeve të TIK me bazë në Evropë me prezencë në BE dhe SHBA, ndërsa qendra jonë kryesore e operimit është me bazë në Prishtinën, Evropë Juglindore, nga ku ne mbështesim klientët tanë në mbarë botën. Ne kemi përvojë të gjerë në menaxhimin e ndryshimeve në fushën e shërbimeve të TIK në të gjitha nivelet. Ne bashkëpunojmë me kontraktorët për të mbështetur ekipet e tyre teknike të nivelit 2-4.
Përveç kësaj, ne jemi partnerë me shumë kompani në fushën e shërbimeve të TIK-ut, duke përfshirë ndërmarrje të mëdha dhe kompani lider në botë në fushën e telekomit. Stafi ynë inxhinierik u ka mundësuar partnerëve tanë të ndërmarrin ndryshime të mëdha në shërbimet e tyre dhe për klientët e tyre. Në TelOS Labs, ne u ofrojmë klientëve tanë mundësinë për të ulur kostot e tyre operative dhe për të rritur produktivitetin duke ofruar shërbime me cilësi të lartë. Në krye, ne kemi një mentalitet të përqendruar te klienti, pasi jemi të përqendruar pa pushim në vendosjen e klientëve dhe partnerëve tanë në qendër të gjithçkaje që bëjmë.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Cloud Computing Services, Data Architecture & Analysis, Databases, Information Security Services, IT Consulting Services, Mobile Application Development, Project Management, QA Automation, Software Development, Software Testing Services, System Infrastructure, Technical Support, Telecommunication Services
 • Viti i themelimit:

  2020
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Produktet e kompanisë:

  ALPHA SOC Platform

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook