STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I Bronztë

Profili

Sonnecto është qendër per ofrimin e shërbimeve te specializuar per outsourcing solutions për tregjet anglo-fone.

Kompania ësht e bazuar në Londër, Prishtinë dhe Nju Jork, ne lidhim kompanitë me klientët e tyre përmes mbështetjes, shitjeve, zgjidhjeve digjitale, analizave, back-office dhe shërbimeve të tjera për të siguruar qasja pozitive ndaj klientëve, ndërveprim dhe angazhimim.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Business Process Outsourcing (BPO)
 • Viti i themelimit:

  2018
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Qarkullimi vjetor:

  50,001-250,000
 • Produktet e kompanisë:

  IT, Developing, Helpdesk etc.

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook