STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I Bronztë

Profili

Sogody eshte nje kompani e perbere prej nje grupi individesh qe ndajne te njejtat mendime dhe jane te inspiruar te perdorin njohurite e tyre ne menyre qe te transferojne vlera digjitale per bizneset dhe shoqerine ne mbare boten. Ne besojme se tregimi yne me i mire eshte vendosmeria e ekipit per te i’u adaptuar ndryshimeve teknologjike, gje qe e deshmon perspektiven tone globale dhe na ben te gatshem per klientet tone. Ky obsesion dixhital paraqet nje udhetim qe na frymezoi te gjejme një markë që është po aq e jashtëzakonshme sa cilësia e punës që ne ofrojmë: Sogody – Sa hyjnore.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Big Data Systems, Business Process Outsourcing (BPO), Data Architecture & Analysis, Digital Marketing Consulting, Financial Management Systems, Interactive Design, Online Marketing, Project Management, Software Development, Web Data Collection
 • Viti i themelimit:

  2017
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Qarkullimi vjetor:

  50,001-250,000
 • Produktet e kompanisë:

  Fintech, Martech, Data & Business Intelligence

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook