STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Prishtinë, Rruga Muharrem Fejza, Royal, C15/14-22, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I BRONZE

Profili

ravehearts është agjenci e marketingut digjital me fokus qe te rrisim prezencen e brendeve ne boten digjitale.
ravehearts ofron sherbimet: International SEO, E-Commerce SEO, E-Commerce Consulting, B2B SEO, SaaS SEO, E-Commerce Design & Development, Web Development dhe CRO.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Digital Marketing Consulting
 • Viti i themelimit:

  2022
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Qarkullimi vjetor:

  50,001-250,000
 • Produktet e kompanisë:

  E-Commerce SEO, SaaS SEO, B2B SEO, E-Commerce Consulting, E-Mail Marketing, E-Commerce Design & Development, CRO

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook