STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Kompleksi Carshia Marigona Residence, Graçanicë, Kosovë

ANËTARË I Bronztë

Profili

puricity LLC eshte kompani ne fushen e IT dhe vepron prej vitit 2016, ne jemi nje kompani Gjermano-Kosovare dhe punojme per tregun gjermano foles dhe jemi plotesisht te perqendruar ne eksportimin e sherbimeve tona. Per momentin punesojme 13 Persona me tendence te rritjes edhe ne te ardhmen.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Business Process Outsourcing (BPO), Custom Business Solutions, IT Consulting Services, Microsoft Solutions, Project Management, System Infrastructure, Telecommunication Services
 • Viti i themelimit:

  2016
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Qarkullimi vjetor:

  250,001-500,000
 • Produktet e kompanisë:

  Customized IT Solutions

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook