STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I Argjendtë

Profili

Ne jemi teknologë dhe e duam teknologjinë. Ne besojmë se teknologjia do të vazhdojë të përmirësojë jetën tonë. Por ne gjithashtu besojmë se teknologjia mund të keqkuptohet, zbatohet gabimisht dhe të bëhet burimi i problemit.

Misioni ynë është të ndihmojmë kompanitë të marrin më të mirën nga ajo që ofron teknologjia. Ne gjithashtu besojmë se teknologjia e zhvilluar si duhet është më e lirë dhe mund të implementohet më shpejt, për të i shërbyer dhe fuqizuar bizneset. Zhvillimi i duhur i teknologjisë kërkon përvojë, ekspertizë të thellë dhe njohuri në shumë fusha.

Ne besojmë se teknologjia për t’u zhvilluar si duhet kërkon “Polymaths”.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Software Development
 • Viti i themelimit:

  2017
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Produktet e kompanisë:

  Cloud-Native Application Development, Serverless Deployments, Microservice Architectures.

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook