STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Rr.Vicianum, Hyrja 283, Kati 1/4, Arbëri,, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I Bronztë

Profili

Pollenbee ndihmon Hotelet në rritjen e shitjeve dhe menaxhimin më të lehtë të punës së tyre përmes produkteve si në vijim:

– Sistemit për menaxhimin e pronës (PMS) – Program i cili siguron informatat e duhura në kohë reale se çfarë ndodh në hotel, menaxhim efektiv të dhomave, qasje të lehtë për role të ndryshme (mirëmbajtje, pastrim, lavenderi), si dhe check-in/out të shpejtë.
– Channel Manager – Platformë me anë të së cilës promovohen dhe rriten shitjet e hotelit duke u paraqitur në mbi 100 OTAs në mbarë botën (booking.com, expedia.com, agoda.com…), ku menaxhimi i tyre bëhet nga një dritare e vetme.
– Booking Engine – Platformë që ju jep mundësinë hoteleve të kenë rezervime direkt ne Website e Facebook si dhe pranimin e pagesave online përmes bankave vendore.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Cloud Computing Services
 • Viti i themelimit:

  2018
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  Sistem per menaxhimin e prones, Channel Manager, Booking Engine dhe Payment Gateway

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook