STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I Bronztë

Profili

N.P.T Petrotek, eshte kompani e cila merret me sistemet automatik industriale me fokus te veqant ne pikat e shitjes se derivateve te naftes. Si kompani merret edhe me zhvillimin asemblimin e pllakave elektronike sipas kerkeses se tregut.
Ne gamen e saje te produkteve ka me shume se 20 lloje te ndryshme te pllakave elektronike te cilat i prodhon dhe i eksporton jasht vendit.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Hardware Support
 • Viti i themelimit:

  2013
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Qarkullimi vjetor:

  250,001-500,000
 • Produktet e kompanisë:

  Pllaka elektronike, kontroller te ndryshem,Lexues te Kartelave me enkript.

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook