STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I Bronztë

Profili

E themeluar në Qershor 2017 dhe me seli në Prishtinë Kosovë, me qëllim që të ndihmojë kompanitë me zgjidhjet e tyre për IT. Fokusi ynë fillestar ishte ofrimi i zgjidhjeve të teknologjisë së informacionit për kompanitë.

Sot, nga baza jonë në Prishtinë, ne perfaqesojme gamën më të gjerë të shërbimeve të menaxhuara të IT-së për bizneset e vogla dhe të mesme dhe jemi anëtarë të disa shoqatave kryesore të pagesave, bankare dhe tregtisë në tërë Kosovën.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Information Security Services
 • Viti i themelimit:

  2017
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  Cash management solutions , IT systems implementation

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook