STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Henri Dunant, Z2-S4 Ulpiana C-5 HY-5 NR-7, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I Bronztë

Profili

Ornio është një kompani digjitale që i dedikohet mediave te reja me fokus ne web development, branding dhe UX/UI.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Brand Identity Development, Brand Management, Databases, Graphic Design Services, Interactive Design, Software Development, Web Development and Design, Web Hosting and Domain Services
 • Viti i themelimit:

  2016
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  web development

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook