STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Rr. Tirana, Icon Tower, K10-1, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I Startup

Profili

Mounterians është një koncept i zhvilluar nga ne, rrjedh nga emri ynë, i cili është baza e inxhinierëve tanë të softuerit që montojnë kodin. Shërbimet tona përfshijnë zbatimin e zgjidhjeve softuerike që hartojnë dhe analizojnë kërkesat e reja, konsulencë teknike, etj. Si mounterian, ne ndryshojmë në qasjen tonë ndaj shërbimeve që ne ofrojmë. Arsyeja kryesore është që të ketë një mënyrë të fortë dhe të shkathët të zhvillimit dhe komunikimit me projektet dhe pronarët e tij.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Software Development
 • Viti i themelimit:

  2011
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Qarkullimi vjetor:

  50,001-250,000
 • Produktet e kompanisë:

  Extended teams, Dedicated teams, Custom Solution

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook