STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Rruga Tirana, OB-C3/41, ne katin e trete, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I BRONZE

Profili

MetDaan është një nga kompanitë digjitale me rritjen më të shpejtë në Evropë. Ne jemi një kompani lidere e mediave digjitale ku krijojmë, kurojmë dhe shpërndajmë përmbajtje për audiencën globale dhe ndërtojmë biznese të përshtatura për kreatorët tanë dhe komunitetet e tyre. Poashtu, përmes akademisë sonë, ne edukojmë gjeneratat e reja të teknologjisë njëkohësisht duke ju ofruar punë për t’u bashkangjitur në familjen tonë të madhe.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Big Data Systems, Entertainment Production (TV, radio), Online Streaming Services
 • Viti i themelimit:

  7
 • Numri i punëtoreve:

  151+
 • Produktet e kompanisë:

  MetDaan, MD Originals, MetDaan DIY, MetDaan Makeup, Bloom, Simple, Innovemia.

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook