STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Rruga B C15/15 No 12 K2, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I Bronztë

Profili

Mates Studio, është agjension i marketingut duke shërbyer një gamë të larmishme klientësh, si në nivel lokal ashtu edhe ndërkombëtar. Ekspertiza jonë bazohet tek:

– Strategjitë e marketingut,
– Identiteti i markës,
– Menxahimi i rrjeteve sociale,
– Dizajnimi dhe zhvillimi i uebsajt,
– UI/UX
– Zhvillim Softuerik
– Aplikacione Mobile
– Video Animacioni dhe Produksioni
– Fotografi

Ekipi ynë ofron zgjidhje inovative dhe kreative që janë përshtatur për të përmbushur nevojat unike të çdo klienti.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Animation and 3D Services, Brand Identity Development, Brand Management, Campaign Development and Art Direction, Creative visual solutions, Graphic Design Services, Interactive Design, Multimedia Services, Pay Per Click (PPC) Services, Social Media Services, Software Development, Web Development and Design
 • Viti i themelimit:

  2015
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  Mates Academy

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook