STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I Bronztë

Profili

Labbox eshte kompani e cila dizajnon dhe prodhon produkte te teknologjise edukative. Produkte keto te cilat mundesojne mesimin e principeve fundamentale te teknolgojise ne shkolle ose shtepi.

Labbox eshte sistem i mesimit i perbere nga blloqe elektronike te cilat mundesojne femijet te mesojne elektroniken dhe programimin.
Labboxi ofron jo vetem produktetet por edhe planprogramet te cilat e mundsojne secilin insitucion edukativ te sjell planprogram ne shkenca kompjuterike dhe inxhinieri.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Training & Education
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  Labbox Episodes, Labbox Student Kits, Labbox Classroom Kits

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook