STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

ANËTARË I Bronztë

Profili

Kreahub është një agjenci dixhitale që ndihmon bizneset të rrisin prezencën e tyre në internet. Ne ndërtojmë softuer të personalizuar, dizajnojmë ueb faqe dhe krijojme kampanja të marketingut dixhital që sjellin rezultate konkrete.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Web Development and Design
 • Viti i themelimit:

  2023
 • Numri i punëtoreve:

  0-10
 • Produktet e kompanisë:

  -

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook