STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Prishtine, Eduar Lir 108, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I BRONZE

Profili

Jungle është kompani që ofron trajnime profesionale dhe shërbime profesionale për klientë lokal dhe ndërkombëtarë. Qëllimi kryesor i Jungle është të pajisë studentët me aftësitë e nevojshme të tregut që i ndihmojnë ata të aftësohen dhe të krijojnë mundësi më të mira karriere. Karakteristikat kryesore të programeve dhe shërbimeve të Jungle janë: 1. Gjithëpërfshirëse, 2. Të krijuara sipas nevojave të tregut, 3. Shërbime me kosto të përballueshme dhe 4. Koherente.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Business Process Outsourcing (BPO), Training & Education
 • Viti i themelimit:

  2020
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Produktet e kompanisë:

  1. Akademi Profesionale 2. Kurse 3. Outsourcing 4. Orientim në Karrierë

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook