STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

Rr. Pashko Vasa, nr. 6 (Qyteza Pejton), Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I Bronztë

Profili

Teknologjia tjetër informative dhe aktivitetet shërbyese kompjuterike (Aktiviteti primarë),
Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve të tjera të zyrave (Aktiviteti sekondarë),
Tregtia me shumicë jo e specializuar (Tjetër),
Tregtia me pakicë e pajisjeve elekroshtëpiake në dyqane të specializuara (Tjetër),
Aktivitetet e këshillimeve kompjuterike (Tjetër),
Përpunimi i të dhënave, hostimi i informacionit dhe aktivitetet e lidhura me to (Tjetër).

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Hardware Support, IT Consulting Services, Software Development
 • Viti i themelimit:

  2015
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Produktet e kompanisë:

  HP, IBM etj

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook