STIKK përfaqëson kompanitë të cilat përcaktojnë zhvillimet e teknologjisë që formojnë botën në të cilen do të jetojmë në të ardhmën.

Detajet e kontaktit

M.Dragovic p.n. Çagllavicë, Prishtinë, Kosovë

ANËTARË I Bronztë

Profili

E themeluar nga inxhinjerë me eksperiencë në fusha të ndryshme si: zhvillues softverikë, rrjeta, telekomunikim, sisteme sigurimi dhe energjetikë, jemi etabluar si një ofrues kryesor i instalimeve të sistemeve të sigurimit dhe rrjetave telekomunikuese në Kosovë. Fokusi ynë më i ri është

Established by experienced engineers, with highly diversified experience in software programming, networking, telecommunications, security systems, and electrical power installations, we have become a prime provider of security installations - fire & intruder alarms, CCTV, access control, Time & Attendance, LAN & Telecom infrastructure installations, etc. We are applying the Latest IP technologies in areas mentioned above. Our newest focus is Building Management Systems & Smart Home solutions. Fields of specialization: Security systems, Building Management Systems, Software programming, Networking Referral Industries: Security Systems, Building Management Systems, Software, Networking Business Partners/Relationship: DSC, Bentel, Kantech, Samsung, ZK Technology, CybroTech, Commax, HIK Vision, CBC.

Detaje të tjera

 • Shërbimet e Kompanisë:

  Connectivity & Network Services, Information Security Services, Software Development, Technical Support
 • Viti i themelimit:

  2000
 • Numri i punëtoreve:

  11-50
 • Produktet e kompanisë:

  Smart Home, Automatikë Industriale dhe të Ndërtesave, SCADA sisteme, Zhvillim Softverik, Access Control, CCTV, Alarme të vjedhjes, zjarrit dhe të perimetrit

Shperndaje ose Print

 • facebook
 • facebook
 • facebook
 • facebook